Hampaiden valkaisu - kaunis, luonnollinen hymy

On sanottu, että kaunis hymy valaisee kasvot. Tämä pitää todellakin paikkansa! Ikävää kyllä, eletty elämä jättää jälkensä hampaisiin ja vaikuttaa hymyn raikkauteen. Nämä jäljet, eli epämiellyttävät tummentumat ja kellastuminen syntyvät, kun hampaan oma rakenne alkaa vanhetessaan tummua. Lisäksi elintavoilla on merkittävä vaikutus hampaiden värjäytymiseen. Siitä huolimattakaan sinun ei tarvitse luopua kauniista, luonnollisesta hymystä.


Kauniin hymyn palauttamisessa auttavat kolme erilaista hampaiden valkaisu menetelmää: Boccan hoitolassa suoritettava Kristallivalkaisu ja perusvaalennus sekä nk. kotivalkaisu. Kaikki Boccan käyttämät ja markkinoimat hampaiden valkaisuaineet on todettu lukuisissa tutkimuksissa hyvin turvallisiksi. Ne sisältävät vetyperoksidia ja karbamidiperoxidia, ja jo miljoonat tyytyväiset asiakkaat ovat käyttäneet niitä vuosia ympäri maailman.


Tule tutustumaan monipuolisiin palveluihimme, joista löytyy jokaisen yksilöllisille hampaille sopiva valkaisumenetelmä. Huom! Myymälämme aukioloaikoina Bocca tarjoaa hampaiden vaalennusarvioinnin veloituksetta! Tutustu hampaiden valkaisuihin tarkemmin:


Kristallivalkaisu- Tehokkain yhden käynnin valkaisu


Tehovalkaisu- Selvästi vaaleammat hampaat alle tunnissa


Perusvaalennus- Puhtaamman näköiset hampaat yhdellä käynnillä


Kotivalkaisut- 30min. päivässä kunnes haluttu vaalennustulos


Tule tutustumaan uuteen, valkaisua käsittelevän tietosivustoomme HAMPAATVALKOISIKSI.FI


hampaiden valkaisu