Hammaskiven poisto Helsingissä - Bocca.fi


Calculus dentalis ei sano useimmille meistä mitään. Sen sijaan monet meistä tuntevat saman epämiellyttävän asian nimellä hammaskivi.


Kaikkein tärkein osa suun terveydenhuoltoa onkin iensairauksien hoito ja suussa tulehdusta ylläpitävän hammaskiven poisto. Paras tapa hankkiutua eroon hammaskivestä on säännöllinen vierailu suuhygienistin luona.

Hellävaraista hammaskiven poistoa

Me Boccassa käytämme uusinta teknologiaa hammaskiven poistossa, jolloin hoidot tapahtuvat hellävaraisesti mutta samalla erittäin tehokkaasti. Jokaisen hammaskivenpoiston yhteydessä teemme aina myös suun terveystarkastuksen, värjäytymien poiston ja pastapuhdistuksen.Kipuherkkyys vähenee huomattavasti kun otat särkylääkkeen puoli tuntia ennen hoitoon tuloasi.


Suusi terveys ja raikkaus säilyvät, kun hoidat suutasi säännöllisesti. Me Boccassa suunnittelemme asiakkaillemme aina yksilöllisen hoito-ohjelman, jota seuraamalla huolehdit suusi hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Useimmille riittää kaksi kertaa vuodessa tapahtuva hammaskiven poisto sekä korkealaatuiset kotihoitotuotteet, joita saat erikoismyymälästämme tai netin kautta tilaamalla. Muistathan, että terveydenhoitoasiakkaana saat kanta-asiakasedun myös suun kauneudenhoitopalveluistamme.


Peruspuhdistus
116,00
Hammaskiven- ja värjäytymien poisto, pastapuhdistus alle 45 min
kelakorvaus 18-26€
Suun terveystarkastus ja suun skannaus
122,00
Hammaskiven- ja värjäytymien poisto 60min
kelakorvaus 18-26€